InFocus INF6500 interaktív képernyő 65-inch
InFocus INF6500 interaktív képernyő 65-inch

Szállítás 10-15 munkanapon belül

3 év helyszíni "door-to-door" garancia, 4 vagy 5 évre hosszabbítható


Nettó ár: 712 000 Ft
Bruttó ár: 904 240 Ft

Egyszerűen kezelhető, hatékony kollaborációs platform

A JTouch 00 sorozat vékony keretével, 4K felbontásával, Ultra PinPoint technológiájával, beépített oktatási funkcióival és nyílt Android 8 platformjával egy teljesen testreszabható, minden az egyben oktatási és prezentációs megoldást hoz létre.

Az InFocus interaktív kijelzői egyszerűen kezelhetőek, ujjal vagy a tartozék stylus tollal egyszerűen írhatsz és rajzolhatsz rájuk, nagy fényerővel és UHD (4K) felbontással, sok csatlakozási lehetőséggel, wireless kapcsolattal, erőteljes hangszórókkal rendelkeznek.

Az unalmas meetingek és oktatások helyett segítsd a csapat tagjainak együttműködését egy okos és könnyen használható interaktív érintőképernyős rendszerrel, legyen szó fehértábla alkalmazásról, adatok és információk annotálásáról és/vagy megosztárásól, oktatásról...

 

Multi-Touch (20 érintési pont egyszerre)

Az ultragyors infravörös érintés akár 20 interakciós ponttal megkönnyíti a menüopciók gyors és egyszerű előhívását hihetetlen, intuitív érintési mozdulatokkal. Használja az ujját, tenyerét vagy ceruzáját, és egyszerre több felhasználó is használhatja az eszközt.

 

Borotvaéles érintési technológia

A borotvaéles, 1,6 mm-es pontosság a papírra való írás könnyed, valódi élményét és pixel-tökéletes szövegét teremti meg, amely a szobában mindenki számára világosan olvasható.

 

Media Player

Ossza meg képeit, fényképeit vagy játssza le kedvenc zenéit közvetlenül a saját USB-meghajtójáról az előre telepített médialejátszó alkalmazáson keresztül.

 

Casting Ready

A mellékelt WiFi hardverkulccsal és az InFocus LightCast2 alkalmazással a résztvevők biztonságosan csatlakozhatnak és megoszthatnak tartalmakat PC-ről, Mac-ről, táblagépről vagy okostelefonról, hogy a megbeszéléseket még hatékonyabbá és hatékonyabbá tegyék.

 

Office Olvasó

A megbeszélések leegyszerűsíthetők az Office olvasó alkalmazással. Nyissa meg az előkészített fájlokat egy USB-meghajtóról, és mutassa be, hogy megragadja a közönség figyelmét. A JTouch beépített annotációs eszközeivel rögzítheti a jegyzeteket, és elmentheti későbbre.

 

Fehértábla Szoftver

Agyaljon, rögzítse, mentse és ossza meg ötleteit egy határok és korlátok nélküli interaktív táblán. Használja digitális tollak, formák, vonalak és színek teljes gyűjteményét, hogy létrehozzon és rajzoljon egy óriási többképernyős vászonra. Illessze be a háttereket és képeket egy táblára, jegyezze fel a tetejére, és mentse el a későbbiekre.

 

4K Tükröződésmentes Felület

A 4K tükröződésmentes kijelző gondoskodik arról, hogy bárhol is legyen a kijelző a helyiségben, nagyszerű képet nyújt anélkül, hogy a környezeti fényforrások zavaróan elvonják a figyelmet.

 

A hihetetlen fényerővel, kontraszttal, színekkel és részletgazdagsággal rendelkező InFocus Direct-Lit LED kijelző segítségével eljuttathatja üzenetét, és kapcsolatba léphet a közönséggel. A 4K felbontásnak köszönhetően képei, szövegei és videói még nagy, erős környezeti fény mellett is láthatóak és élvezhetőek lesznek.

 

Kivételesen Hosszú Élettartam

A kivételes, 30 000 órás minimális élettartam, amely akár napi 18 órás használatot tesz lehetővé közel 5 éven keresztül, egyszerűen elképesztően alacsony fenntartási költséget jelent.

 

Kiemelkedő Teljesítmény

Az ARM® Cortex™ négymagos és kétmagos processzorok használatával a 3 GB RAM és a 32 GB ROM kiemelkedő teljesítményt biztosít több alkalmazás egyidejű futtatásához

 

Testre Szabható Android Platform

Bővítse és szabja testre platformját bármely Android-alkalmazással vagy játékkal. Egyszerűen töltse le és telepítse az interaktív kijelzőkhöz tervezett alkalmazást.

 

Windows-kompatibilis opcionális Intel® OPS modullal

Frissítsen és adjon hozzá egy Windows 10 OPS-t, hogy növelje a teljesítményt oktatási, vállalati vagy Mondopad együttműködési programcsomag segítségével.

 

Hidald át a kommunikációs hézagokat, erősítsd a csapatmunka hatékonyságát, mentsd el és oszd meg az információkat és - nem utolsósorban - takaríts meg időt és pénzt!

Az InFocus kiváló minőségű interaktív kijelzőivel növelheti a meetingen/tanórán résztvevők motivációját, a résztvevők saját mobil eszközükkel csatalkozhatnak a kijelzőhöz és átélhetik a csapatmunka örömét.

Az oktatások produktív tagjaivá válhatnak a résztvevők, az oktató hatékonyan tudja átadni az információkat, innovatív módon mutathatja be a képzési anyagot, jegyzeteket készíthet a tananyaghoz, feljegyzéseket a képekhez, kreatív tananyagokat állíthat elő, amit innovatív és hatékony módon adhat át.

 

Fő Jellemzők - InFocus INF6500

  • Nagy méretű és nagy fényerejű 4K UHD felbontású érintőkijelzős PC, Anti-Glare bevonattal, melyet mindenki látni fog a helyiségben
  • Android 8 operációs rendszer előre telepített alkalmazásokkal
  • Interaktív fehértábla szoftver és on-screen annotáció
  • BYOD - vezeték nélküli tartalommegosztás bármilyen eszközzel (PC, Tablet, Okostelefon)
  • Opcionálisan Windows10 OPS PC-vel bővíthető

Előre telepített szoftverek

Fehértábla, Webböngésző, Kereső, Annotálás, AirClass, Stopperóra, Számológép, Képernyőmentés, Visszaszámlálás

Open Android Platform: bármelyik érintőkijelzőhöz készült Android applikáció letölthető és futtatható

Csatlakozz a kijelzőhöz saját eszközöddel

A résztvevők vezeték nélkül, WiFi-n keresztül kapcsolódhatnak és tartalmat oszthatnak meg az InFocus kijelzővel PC-ről, Mac-ről, tabletről vagy okostelefonról - ezáltal könnyebb összehozni a meetingeket, hiszen nem számít hogy a résztvevőnél milyen eszköz van.

Fehértábla

  • Teljes kollekció digitális tollakból, kiemelőkből, formákból és vonalakból, színtárcsával könnyen választható színekkel
  • Automatikusan szabályos köröket, négyzeteket, vonalakat rajzol
  • Gyűjtsd össze, mentsd el és/vagy emailen küldd el a fehértáblán feljegyzett információkat közvetlenül a Mondopad-ról

 

 

Csatlakozási Lehetőségek

Beépített Wireless Casting funkció

Bemeneti csatlakozók:

Előlapi: HDMI 2.0 x1,, USB-A 2.0 x2, USB-B 2.0 (TOUCH) x1
Hátlapi: HDMI 2.0 x2, DP 1.2 x1, VGA x1, 3.5mm AV x1, 3.5mm YPbPr x1, 3.5mm Audio x1, USB-A 2.0 x2, OPS x1, USB-B 2.0 (TOUCH) x1

Kimeneti csatlakozók:

HDMI 2.0 x1, 3.5mm Audio x1, S/PDIF x1, 3.5mm AV x1

Vezérlés:

Network RJ45 x 2, Infrared Remote, RS232, Touch USB x 2

OS kompatibilitás:

Windows, Linux, Mac, Chrome

A kijelzőben lévő PC jellemzői:

System Version: Android 8.0;

CPU: ARM® Cortex™ Dual core A73 + ARM® Cortex™ Dual core A53

GPU: Quad Core Mali G51

RAM: 3Gb

Storage: 32Gb

Az eszközre 2 év garanciát biztosítunk!

Opcionális garancia hosszabbítás (3 évre illetve 4 évre) elérhető!

Opcionális Intel® i3, Intel® i5, OPS PC modul upgrade elérhető!

Kapcsolódó/hasonló termékek