Celexon DK500 Dokumentum Kamera
Celexon DK500 Dokumentum Kamera

Külső készleten, szállítás 4-6 munkanapon belül

2 év garancia


Nettó ár: 112 400 Ft
Bruttó ár: 142 748 Ft

Keltse életre a tanórákat ezzel a felhasználóbarát dokumentumkamerával, és ossza meg a képeket és tárgyakat Full HD minőségben nagy képernyőn is! Az egész osztály élvezni fogja a kiváló minőségű, nagy felbontású képet! Az okos funkcióknak köszönhetően a tanárok dinamikus tartalommal tudják még érdekesebbé tenni, illetve tovább fejleszteni a tanórákat. A mobil kialakításnak köszönhetően könnyen átviheti az eszközt egyik teremből a másikba.

Cserélje ki írásvetítőjét, és mutassa be a dokumentumokat interaktívan, valós időben és maximális méretben a celexon DK500 dokumentumkamerával. A kompakt háznak, a kis súlynak és az összecsukható kamerakarnak köszönhetően a DK500 ideális mobil használatra.

Az 5 megapixeles felbontású CMOS-érzékelő tiszta és részletes képet biztosít a dokumentumokról. Rossz fényviszonyok mellett a két külön vezérelhető LED lámpa gondoskodik a fényerőről és az optimális megjelenítésről.

A kamera karja dönthető és forgatható, így ideálisan igazítható a dokumentumhoz vagy egy 3D objektumhoz.A digitális zoom akár 10-szeres nagyítást is lehetővé tesz.

Az egyszerű és intuitív menünavigációnak és a minimális telepítési ráfordításnak köszönhetően a celexon DK500 dokumentumkamera azonnal használatra kész (plug & play).

Rövid információ:

Felbontás akár FullHD 1920*1080p-ig, akár 60 Hz-en
nagy felbontású CMOS érzékelő 5 MP-vel, automatikusan szabályozza a kép fényerejét
rugalmas csuklós kar a helytakarékos szállításhoz
teljesen automatikus élességállítás és opcionális manuális egyérintéses fókuszálás
Makró funkció akár 5 cm-es tárgytávolságig az objektívtől
Nagy felvételi terület DIN A3 formátumig
Képek és videók mentése SD-Card™ kártyára, beleértve a megjegyzéseket vagy rajzokat/jelöléseket
2 LED lámpa (külön vezérelhető)
beleértve az IR távirányítót is
Csatlakozások: SD card™ slot, HDMI kimenet, VGA bemenet és kimenet, USB
Élő megjegyzés funkció (vonalak és grafikák rajzolása)
integrált mikrofon webkamerás videotelefonáláshoz

A praktikus megjegyzés funkció lehetővé teszi, hogy az élő képet vonalakkal és geometriai alakzatokkal kommentálja egy csatlakoztatott számítógépes egér vagy egy egérfunkciós előadó (celexon Laser Presenter Expert LP250) segítségével. Kézzel írt jegyzetek hozzáadására grafikus tábla is használható.

A celexon DK500 dokumentumkamerával fenntarthatóan dolgozik, mert a képek és videók (beleértve a megjegyzéseket is) egyszerűen archiválhatók és lejátszhatók SD kártyán™. Például jegyzeteket, képeket vagy videókat utólag, az előadás során a hallgatóság rendelkezésére lehet bocsátani.

A beépített mikrofonnak köszönhetően a dokumentumkamera webkameraként vagy videotelefonálásra is használható. Minden funkció könnyen vezérelhető a mellékelt infravörös távirányítóval.

A doboz tartalma:

celexon dokumentumkamera DK500

1x HDMI kábel
1x VGA kábel
1 x USB-A kábel
1 * IR távirányító
1x12V hálózati adapter
használati utasítás