InFocus IN5312a Professzionális Konferenciatermi Projektor
InFocus IN5312a Professzionális Konferenciatermi Projektor

Szállítás 5-8 munkanapon belül

36 hónap helyszíni garancia, lámpára 12 hónap garancia


Nettó ár: 440 033 Ft
Bruttó ár: 558 842 Ft

Professzionális Konferenciatermi Projektor

Az 1986-ban alapított amerikai InFocus a termékei kiváló minősége és megbízhatósága által vált világszere ismertté és elismertté.

Az InFocus azóta gyárt projektorokat, amióta egyáltalán léteznek projektorok. A tapasztalatunk megmutatkozik a projektoraink minőségében és flexibilitásában, valamint a szervíz-és support szolgáltatásainkban. 

Az InFocus IN5312a egy sokoldalú professzionális installációs projektor. A lenyűgöző DLP® képminőség, a nagy fényerő és a rugalmas installáció mind nélkülözhetetlenek egy konferenciaprojektor esetében, és az IN5312a maximálisan megfelel ezeknek a követelményeknek, mindezt rendkívül versenyképes árfekvésben, 3 év helyszíni garanciával!

 

A széles csatlakoztatási lehetőségeknek, a lencseshift-nek, a hálózati funkcióknak, a háromféle opcionális lencsének és a kis méretnek köszönhetően jól használható nagyobb osztálytermekben, konferenciatermekben, templomokban, múzeumokban és egy sor egyéb helyen. Sőt, ez a modell alkalmas akár 24/7 használatra is, nem használ filtert (így azt tisztítani sem kell), a lámpacsere pedig nagyon egyszerű. A 6000 Lumen fényerőnek köszönhetően nagy méretű képet is vetíthet sötétítés nélkül, tökéletes minőségben!

 

 

Az InFocus IN5312a projektorhoz a standard lencse (vetítési arány: 1.60-2.00; 1,25x zoom) tartozékként jár, a rövid vetítési távolságú lencse ( LENS-060, Short Throw Lens; vetítési arány: fix 0.80) és a hosszú vetítési távolságú lencse ( LENS-061, Long throw Lens; vetítési arány: 2.00-3.00; 1.5x zoom) pedig opcionálisan rendelhető. A lencséket másodpercek alatt cserélheti, csak húzza ki az egyiket és tolja be a helyére a másikat!

A horizontális és vertikális lencseshift segít, hogy a vetített kép pontosan oda kerüljön, ahol lennie kell - ezáltal extra rugalmasságot biztosít a projektor elhelyezésére.

 

 

Csatlakozók: HDMI 1.4, VGAx2, S-Video, Component Video, DVI-D, Display Port, 5 BNC (RBGHV/YPbPr), Composite Video, 3D Sync Port, 12V Screen Trigger, USB Power port, RJ45/LAN, USB Type B, VGA monitor out, 3.5mm stereo audio out, 3.5mm stereo audio in x2, RCA R&L x 2 

 

Az opcionálisan rendelhető InFocus LiteShow segítségével megszabadulhat a kábelektől, másodpercek alatt válthat az egyes előadók között, akik a 90 méteres hatótávon belülről vezeték nélkül prezentálhatnak a projektorral.

 

 

Az IN5312HDa projektor kompatibilis és könnyen integrálható az összes neves gyártó vezérlőrendszerébe (Creston, AMX, SPcontrols, EXTRON, KRAMER, IN-LINE, stb.)

 • Natív Felbontás
  • 1024x768 (XGA)
 • Lámpa Élettartam (Teljes Fényerő mellett)
  • 1500 óra
 • Natív Képarány
  • 4:3
 • Fényerő (LUMEN)
  • 5000 LUMEN
 • Lámpa Élettartam (ECO Mode)
  • 2500 óra
Kapcsolódó/hasonló termékek