Celexon Professional 4K aktív 20 méteres kábel
Celexon Professional 4K aktív 20 méteres kábel

Szállítás 4-9 munkanap


Nettó ár: 26 400 Ft
Bruttó ár: 33 528 Ft

A Celexon Active HDMI-kábel Ethernettel HDMI 2.0-kompatibilis, és így akár 18 Gb/s sebességgel továbbítja a jeleket akár 4K felbontással (4096x2160p @60Hz 8 bites színmélységgel) és 4K HDR 10 bites színmélységgel. A HDR (High Dynamic Range) technológia segítségével nagyobb dinamika- és színtartomány jeleníthető meg, így a kép ragyogóbb és részletgazdagabb.

 

A különbség az Ethernettel ellátott szabványos HDMI-kábelekhez képest a csatlakozóba épített nagy teljesítményű jelerősítőkben rejlik.
A kábel hosszának növekedésével nő a vezeték ellenállása és nő a kábel csillapítása. Ez negatív hatással van a jel minőségére.
Ez különösen nagy adatsebességű átvitelnél jelent problémát, mivel erősítés nélkül a kábel végén lévő jel túl gyengül ahhoz, hogy megfelelően lehessen megjeleníteni.
Ez vagy képhibákat eredményez digitális műtermékek formájában, vagy a teljes kép- és adatkapcsolat teljesen megszakad.
Ebből a célból a celexon aktív HDMI kábeleibe egy speciális chip került beépítésre, amely TMDS átviteli vonalonként 6 Gbps-el erősíti a jelet, ami nagyobb távolságra is veszteségmentes jelátvitelt tesz lehetővé. A celexon aktív HDMI kábele akár 20 m hosszúságban is elérhető.


A kiegészítő Ethernet-csatorna lehetővé teszi, hogy az internet-képes AV-komponenseket csak HDMI-kábellel csatlakoztassák a házon belüli hálózathoz. Ezért elegendő, ha a televízió kábelen keresztül csatlakozik a hálózathoz. A tényleges videojelen kívül az AV-vevő vagy a Blu-ray lejátszó HDMI-kábelen keresztül is hurkolja a hálózatot. Így nincs szükség hálózati kapcsolóra és további kábelekre.*

 

A Professional Line HDMI kábelei háromszoros árnyékolásúak, és aranyozott érintkezőiknek köszönhetően magas korrózióállóságot és megbízható átviteli teljesítményt garantálnak.

A celexon Professional Line a műszakilag megbízható funkcionalitást és a hibátlan kidolgozást ötvözi elegáns dizájnnal.
Függetlenül attól, hogy kábeleinket az irodában (otthoni irodában), szórakoztatásra vagy professzionális használatra használja, minden területen jól kapcsolódik.

RÖVID INFORMÁCIÓ

HDMI-A dugó a HDMI-A dugó
Normál: Nagy sebességű HDMI Ethernettel - HDMI 2.0 kompatibilis
Átviteli sebesség: 18 Gbps
Max. felbontás: 4K / UltraHD / 4096x2160p @ 60Hz, 8 bit, 4:4:4 vagy HDR (10 bit)
Támogatott színterek: 16/24 bites RGB/YUV, Deep Color, x.v.Color™
Támogatott audio szabványok: ARC, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio™, DVD Audio, SA-CD
további jellemzők: HEC (HDMI Ethernet csatorna), CEC (Consumer Electronic Control), 3D, HDCP, EDID
Dugó: Aranyozott érintkezők, krómozott alumínium ház, rugalmas csavarodás elleni védelem, aktív jelerősítő
Kábel: nagy tisztaságú réz vezetékek, háromszorosan árnyékolt, PVC köpeny 9,0 mm átmérőjű
Kábel színe: fekete
Kábel típusa: kerek
Kábel hossza: 20,0 m
REACH, RoHs-kompatibilis